=
   
 Βιβλία
 Βιβλίο του Μήνα
Οι Άγιοι Πρίσκιλλα και Ακύλας μαζί για πάντα
Στυλιανός Μπαϊρακτάρης
6.00EUR
 Best Sellers
Εμφάνιση 1 έως 10 (από 10 προϊόντα)
Αποτελέσματα:  1 
Ταξινόμηση:    Προβολή:
Ο Άγιος του Αιώνα μας - Ο Όσιος Νεκτάριος Κεφαλάς
Σώτος Χονδρόπουλος

Η συγκλονιστική βιογραφία που περιγράφει με τόση γλαφυρότητα τη μορφή του πονεμένου αγίου της Αίγινας, του Αγίου Νεκταρίου, που άφησε στον εικοστό αιώνα βαθιά χαραγμένα τα ίχνη της ταπείνωσης, της καρτερίας, της σιωπής και της ελπίδας.

14.00EUR
Περισσότερα
Στον ασάλευτο βράχο
Σώτος Χονδρόπουλος

Μέσα σ'αυτά τα δεκατέσσερα διηγήματα ξεδιπλώνεται με απαλές γραμμές η ταπεινή ζωή και τα μικρά όνειρα κάποιων ανθρώπων. Κάποιοι απ' αυτούς στερήθηκαν, υπέμειναν, πένθησαν αλλά δεν έχασαν την ελπίδα τους. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ο ασάλευτος βράχος στέκει εκεί ακλόνητος, ακοίμητος, αναλλοίωτος μέσα στους αιώνες και μας περιμένει, περιμένει τον καθένα μας ξεχωριστά!
 

9.50EUR
Περισσότερα
Ροδόφυλλα στο Αιγαίο
Σώτος Χονδρόπουλος

Εννέα διηγήματα μας μεταφέρουν στα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας. Φέρνουν ολοζώντανες θαλασσινές εικόνες. Αναλύουν, παραστατικά, γεγονότα και καταστάσεις από την καθημερινή ζωή των νησιωτών μας. Προβάλλουν αξίες, ίσως ξεχασμένες για κάποιους, και δροσίζουν με την αύρα τους την πνευματική ξηρασία της εποχής μας.
 

9.50EUR
Περισσότερα
Κλητοί και εκλεκτοί - 11 ιερατικές μορφές
Σώτος Χονδρόπουλος

Έντεκα διηγήματα με κεντρικό πρόσωπο τον Έλληνα κληρικό. Ιερατικές μορφές που ζουν <<εν κόπω και μόχθω, εν αγρυπνίαις και προσευχαίς>>, με φόβο Θεού και ταπείνωση. Διηγήσεις από την ένθεη ζωή τους, που οδηγούν σε συναίσθηση και κατάνυξη.

10.00EUR
Περισσότερα
Μαύρες & Γαλάζιες μέρες
Σώτος Χονδρόπουλος

Ο Έκτορας, παιδί αγνώστων γονέων,βρίσκεται εγκαταλειμμένος στους <<πέντε δρόμους>> χωρίς δικαίωμα στη ζωή. Κάποιοι άνθρωποι που θέλουν ακόμη και στις μέρες μας να κάνουν πράξη την αγάπη, περιμαζεύουν αυτό το ξεχασμένο <<σπουργίτι>>. Ο χρόνος κυλά, το παιδί γίνεται έφηβος, ψάχνει απεγνωσμένα για να βρει τη μάνα του. Κάποτε τη βρίσκει... Η μάνα όμως...

5.00EUR
Περισσότερα
Ανήφορος
Σώτος Χονδρόπουλος

Η Λήδα μια γυναίκα που βιώνει το μεγαλείο της μητρότητας αλλά και υπομένει αγωνιζόμενη τα πάμπολλα προβλήματα της πολυμελούς οικογένειάς της. Η οδύνη που τη βρίσκει την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, όμως με βοηθό τη βαθιά της πίστη ξαναπαίρνει κουράγιο για τον ανήφορο της ζωής και της αποστολής της.

11.00EUR
Περισσότερα
Το πέρασμα ενός ανθρώπου
Σώτος Χονδρόπουλος

Η Άννα μια καινούργια νύφη κάνει την είσοδό της σε μια οικογένεια από πολιτισμένα μέλη, που κυριαρχεί το υλικό συμφέρον. Είναι η γυναίκα με την τρυφερή ψυχή που κατορθώνει να αποδιώξει τη διχόνοια, να τιθασεύσει το συμφέρον. Το απλό μυστικό της είναι η ΑΓΑΠΗ.

8.50EUR
Περισσότερα
Στον αγρό του θερισμού
Σώτος Χονδρόπουλος

O παπα-Γρηγόρης χάνει την παπαδιά του στον εμφύλιο πόλεμο. Χαροκαμένος μαζί με το μικρό του γιό προσπαθεί να ριζώσει σε ένα ξένο μακρινό τόπο. Εκεί αγωνίζεται ως ιερέας με το καθημερινό παράδειγμά του και την αυτοθυσία του για να δικαιώσει τη θεία αποστολή του. Ενώ σαν πατέρας περνά απ'το καμίνι της δοκιμασίας.

11.00EUR
Περισσότερα
Ο Άφθορος Άγιος Διονύσιος - Ζακύνθου ο Θαυματουργός
Σώτος Χονδρόπουλος

Ο θαυματουργός Άγιος της Ζακύνθου που δοκιμάστηκε μέσα στο καμίνι της οδύνης και της κακίας του κόσμου της εποχής του. Η αγάπη του ξεπέρασε τα ανθρώπινα όρια συγχωρώντας ακόμη και το φονιά του αδελφού του.

9.50EUR
Περισσότερα
Saint Nektarios - the Saint of our Century
Σώτος Χονδρόπουλος

Η μετάφραση της συγκλονιστικής βιογραφίας του Αγίου Νεκταρίου <<Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ>> του Σώτου Χονδρόπουλου τώρα και στην Αγγλική γλώσσα.

16.00EUR
Περισσότερα
Εμφάνιση 1 έως 10 (από 10 προϊόντα)
Αποτελέσματα:  1 
Προϊόντα
› Ξενόγλωσσα
› Αφηγηματικές Βιογραφίες
› Μυθιστορήματα
› Διηγήματα
› Νουβέλες
› Παιδικά διηγήματα
› Τιμητικός Τόμος
Τελευταία Νέα
› Ηλεκτρονικός κατάλογος 2013
31/01/2014
› Ολοκλήρωση κατασκευής ιστοσελίδας
30/01/2014
Επικοινωνία
Καλυψούς 32, Π. Φάληρο
Τ.Κ.: 175 62 , Αθήνα
Τηλ: 210 9812122 - 210 9839600
Φαξ: 210 9839600
E-mail: chondrop@otenet.gr