=
   
 Βιβλία
 Βιβλίο του Μήνα
Οι Άγιοι Πρίσκιλλα και Ακύλας μαζί για πάντα
Στυλιανός Μπαϊρακτάρης
6.00EUR
 Διηγήματα
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 9 προϊόντα)
Αποτελέσματα:  1 
Ταξινόμηση:    Προβολή:
Καινούργια γη
Σώτος Χονδρόπουλος

Οι εκδόσεις μας δανείστηκαν τον τίτλο απ'αυτή τη συλλογή των δώδεκα διηγημάτων, που σαν ράγες τραίνου διασχίζουν παράλληλα και κάθετα τα χρόνια που πέρασαν και οδηγούν στο σήμερα τόσο επίκαιρα όσο και αληθινά! Ψυχές ανθρώπων που αγωνίστηκαν να βρουν την πηγή της ζωής! Άνθρωποι που ονειρεύτηκαν να κατακτήσουν το μέλλον! Κι έρχεται τότε η πνοή του θεού ν'αναπληρώσει τα κενά και τα αδιέξοδα...

10.00EUR
Περισσότερα
Στον ασάλευτο βράχο
Σώτος Χονδρόπουλος

Μέσα σ'αυτά τα δεκατέσσερα διηγήματα ξεδιπλώνεται με απαλές γραμμές η ταπεινή ζωή και τα μικρά όνειρα κάποιων ανθρώπων. Κάποιοι απ' αυτούς στερήθηκαν, υπέμειναν, πένθησαν αλλά δεν έχασαν την ελπίδα τους. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ο ασάλευτος βράχος στέκει εκεί ακλόνητος, ακοίμητος, αναλλοίωτος μέσα στους αιώνες και μας περιμένει, περιμένει τον καθένα μας ξεχωριστά!
 

9.50EUR
Περισσότερα
Ψυχές Καθαρές
Σώτος Χονδρόπουλος

Έντεκα διηγήματα γλαφυρά και άμεσα δοσμένα, ξετυλίγουν χαρακτήρες καθημερινών ανθρώπων. Τα πρόσωπα γίνονται ήρωες ή κομπάρσοι ανάλογα με τη θέση και τη στάση που κρατούν στις προαιώνιες αξίες. Κάθε διήγημα και ένα μήνυμα, ένας προβληματισμός, μια στάση ζωής.

9.50EUR
Περισσότερα
Ροδόφυλλα στο Αιγαίο
Σώτος Χονδρόπουλος

Εννέα διηγήματα μας μεταφέρουν στα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας. Φέρνουν ολοζώντανες θαλασσινές εικόνες. Αναλύουν, παραστατικά, γεγονότα και καταστάσεις από την καθημερινή ζωή των νησιωτών μας. Προβάλλουν αξίες, ίσως ξεχασμένες για κάποιους, και δροσίζουν με την αύρα τους την πνευματική ξηρασία της εποχής μας.
 

9.50EUR
Περισσότερα
Ναυαγός Άγγελος
Σώτος Χονδρόπουλος

Τα δεκατρία αυτά διηγήματα αναδεικνύουν τα συναισθήματα, τον ψυχικό κόσμο και τους προβληματισμούς απλών ανθρώπων. Ο αναγνώστης μπορεί να συναντήσει μέσα σ' αυτές τις σελίδες τον εαυτό του, να ταυτιστεί με τους ήρωες και ν' ανέβει σ' ανηφορικά μονοπάτια μαζί τους.

9.50EUR
Περισσότερα
Ξημερώνει Ανάσταση - Πασχαλινά διηγήματα
Σώτος Χονδρόπουλος

Συλλογή από εννέα Πασχαλινά διηγήματα που μας συγκινούν, μας προβληματίζουν και μας μεταδίδουν τη χαρά και το μήνυμα της Αναστάσεως. <<Η Ανάσταση δεν είναι γιορτή σαν όλες τις γιορτές...Μήτε άνθρωποσύναξη και συνηθισμένο πανηγύρι... Είναι δώρο τ' ουρανού, είναι δώρο του Θεού αρχοντοπαραχώρηση, είναι ΦΩΣ!>>

9.50EUR
Περισσότερα
Κλητοί και εκλεκτοί - 11 ιερατικές μορφές
Σώτος Χονδρόπουλος

Έντεκα διηγήματα με κεντρικό πρόσωπο τον Έλληνα κληρικό. Ιερατικές μορφές που ζουν <<εν κόπω και μόχθω, εν αγρυπνίαις και προσευχαίς>>, με φόβο Θεού και ταπείνωση. Διηγήσεις από την ένθεη ζωή τους, που οδηγούν σε συναίσθηση και κατάνυξη.

10.00EUR
Περισσότερα
Πίσω απ' τα σύννεφα
Σώτος Χονδρόπουλος

Οκτώ διηγήματα που στοχεύουν κατευθείαν στην καρδιά. Οι ήρωες απλοί και ταπεινοί δεν χάνουν την ελπίδα τους και δεν αφήνουν τα σύννεφα να σκιάσουν τη ζωή τους. Λόγος παρηγορητικός,αξίες αναλλοίωτες με κορυφαία την <<ΑΓΑΠΗ>>.

10.00EUR
Περισσότερα
Πορεία στο φως
Σώτος Χονδρόπουλος

Με αφετηρία τους <<ελάχιστους>>, τους ταπεινούς και καταφρονεμένους ξετυλίγονται αυτά τα έντεκα διηγήματα. Οι ήρωες σ' αυτή την πορεία ζωής έχουν ένα μυστικό δυναμισμό, που ξεπερνά τις συμβατικότητες αθόρυβα, απλά και τίμια αναδεικνύουν την πορεία τους αυτή σε <<πορεία στο Φως>>.

9.50EUR
Περισσότερα
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 9 προϊόντα)
Αποτελέσματα:  1 
Προϊόντα
› Ξενόγλωσσα
› Αφηγηματικές Βιογραφίες
› Μυθιστορήματα
› Διηγήματα
› Νουβέλες
› Παιδικά διηγήματα
› Τιμητικός Τόμος
Τελευταία Νέα
› Ηλεκτρονικός κατάλογος 2013
31/01/2014
› Ολοκλήρωση κατασκευής ιστοσελίδας
30/01/2014
Επικοινωνία
Καλυψούς 32, Π. Φάληρο
Τ.Κ.: 175 62 , Αθήνα
Τηλ: 210 9812122 - 210 9839600
Φαξ: 210 9839600
E-mail: chondrop@otenet.gr