=
   
 Βιβλία
 Βιβλίο του Μήνα
Το πορτρέτο που δεν έγινε
Σώτος Χονδρόπουλος
10.00EUR
 Αφηγηματικές Βιογραφίες
Οι τρεις Σπετσιώτες Νεομάρτυρες - Νικόλαος, Σταμάτιος, Ιωάννης
Σελίδες: 176
7.50EUR

Η Εκκλησία του Χριστού προβάλλει και το νέφος των Νεομαρτύρων στη στρατευομένη και αγωνιζομένη κοινωνία, για να ενισχύσει το αγωνιστικό φρόνημα και να τονίσει την αναγκαιότητα της πίστεως στην πνευματική κατάρτιση του Χριστιανού.

Έτσι στη ζωή και στο μαρτύριο των τριών Σπετσιωτών Νεομαρτύρων Νικολάου, Σταματίου και Ιωάννου διακρίνεται το ακατάβλητο ψυχικό τους μεγαλείο και η σταθερότητα στην αντιμετώπιση όλων των δυσκολιών που παρουσιάστηκαν σ' αυτούς με αποκορύφωση το μαρτυρικό τους θάνατο που υπήρξε μεγαλειώδης προσφορά στα χρόνια της τουρκοκρατίας.

Με την πίστη τους στο Ιησού Χριστό και τη λεβεντιά τους δίνουν το γνήσιο παράδειγμα στον κάθε αναγνώστη για να αντλεί δύναμη από τη δύναμή τους και να βαδίζει την ορθόδοξη πορεία του που καταλήγει τελικά στη σωτηρία της ψυχής και στην αιωνιότητα.

Ιστορικά γεγονότα, αγωνιστικά βιώματα και αθέατες εν πολλοίς πτυχές του ψυχικού κόσμου των τριών Σπετσιωτών Νεομαρτύρων αποτυπώνονται στο χαρτί από τον συγγραφέα, χάρις στην Χάριν του Θεού, και ξετυλίγονται, μπροστά στον αναγνώστη, με αριστοτεχνικό αφηγηματικό τρόπο παρουσιάζοντας τις αγιασμένες μορφές των ισαγγέλων μαχητών της πίστεως και της αρετής.

Περιέχει ΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ.

Προϊόντα
› Ξενόγλωσσα
› Αφηγηματικές Βιογραφίες
› Μυθιστορήματα
› Διηγήματα
› Νουβέλες
› Παιδικά διηγήματα
› Τιμητικός Τόμος
Τελευταία Νέα
› Ηλεκτρονικός κατάλογος 2013
31/01/2014
› Ολοκλήρωση κατασκευής ιστοσελίδας
30/01/2014
Επικοινωνία
Καλυψούς 32, Π. Φάληρο
Τ.Κ.: 175 62 , Αθήνα
Τηλ: 210 9812122 - 210 9839600
Φαξ: 210 9839600
E-mail: chondrop@otenet.gr